The renovation of The Plaza

The renovation of the salle des fetes (reception hall) and administrative building at Plaza is now completed. The hall is now being rented and the council staff have moved to their new offices happily.

The hall is air conditioned with an efficient  VRV system, coupled with a group controller. Lighting and ventilation will are intelligently controlled to reduce energy consumption. The client’s decision to convert the ground floor of the admin block into an exhibition area means that local artists will once again have a suitable exhibition venue on a site that has a long and rich cultural history. Prodesign, MEP Engineers, has selected special lighting to accentuate the exhibits but at the same time preserve their quality. We were delighted to be working on a project designed to restore ses lettres de noblesse  to one of the most historically important and beautiful buildings in the country.

Project details

Client: Municipality of Beau Bassin – Rose Hill

Architect: Francis Wong Associates

Services provided: MEP and lighting design

WE LOOK FORWARD TO DOING GREAT THINGS WITH YOU.
SEND US AN EMAIL AND WE WILL GET BACK TO YOU.